torstai 1. maaliskuuta 2012

Pientä pintaremonttia

Mulla on jo äidinmaidossa saatu jonkinlainen remontti/sisustusinnostus. Meillä tehdään siis taas pientä pintaremonttia.  Tällä kertaa maalailua ja uudelleen stailaamista.. Ajatukset pyörii ihan täysin maaleissa, tapeteissa ja erilaisissa ideoissa.  Alku viikosta yksi yö maalasin olohuoneesta yhden seinän kivan harmaaksi ja nyt täällä taas maalipensseli viuhuu. En kuitenkaan vielä paljasta mitä on työn alla tällä erää. 

Mietin, että onkohan sitä koskaan tyytyväinen seiniin ympärillään tai muihin juttuihin. Haluttais uutta ruokailuryhmää, uutta sohvaa, tapettia, mattoa, verhoa ja milloin mitäkin...

Kodin sisustaminen on ihanaa puuhaa eikä koskaan tule valmista. En osaa sanoa mitä tyyliä meidän koti edustaa, mutta pidän selkeydestä ja  siitä ettei joka paikka pursua jotain rojua. Valkoinen, musta ja harmaa on kaikista eniten ollut mieleen sisustamisessa, mutta nyt viime aikoina on alkanut haluttamaan jotain lämpimämpiäkin sävyjä seiniin ja tekstiileihin.  Eilen ompelinkin keittiöön verhot, joita en olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut ikinä haluavani, myös uusia päälisiä sohvan koristetyynyihin ompelin. 

Rakastan kauniita tavaroita vaikkakin niitä ostan harkiten. Lastenhuoneessa kuitenkin saa sitä tavaraakin olla ja pieni sekamelskakaan ei haittaa, mutta muuten pidän siitä että koti on järjestyksessä. 

Tämmöisiä juttuja tällä erää.. ehkäpä pistän pensselin taas viuhumaan. ;)  




2 kommenttia:

  1. Laitahan kuvia teidän kodistakin :) ja millaiset ne verhot on, joita et ois vielä pari kuukautta sitten kuvitellutkaan? :)

    VastaaPoista
  2. Pitää laittaa, mut ensin täytyy saada valmiiksi keskeneräinen projekti ;)

    VastaaPoista