torstai 8. maaliskuuta 2012

Flunssaa ja edelleen sitä pientä pintaremonttia
Täällä pohjoisessa on hiihtolomaviikko menossa. Meillä on vaan lapsilla ollut tympeää flunssaa, joten ulkoilut on tällä viikolla jääneet todella vähiin. Maanantaina sentäs kerittiin käymään joella kävellen ja hiihtäen. 

Aurinko on paistanut makeasti ja kelit on olleet mitä parhaimmat, mut kerkeepä niistä nauttimaan vielä myöhemminkin.

Omppu osaa hiihtää jo hienosti ja kovaa kiinnostusta kyseiseen lajiin osoitti myös Mammi, joka vielä saa tyytyä kävelemiseen ja pulkan kyytissä istumiseen. 
Oon tässä jo monta pitkää päivää tehnyt pientä pintaremonttia. Olohuoneesta maalasin yhden seinän nätin harmaaksi ja tänään hain siihen yhden sisustustekstin, "Every day is a happy day" (Pahoittelen kuvan huonoa laatua) Tarkoituksenani on laittaa tekstin ympärille valokuvia valkoisiin eri kokoisiin kehyksiin, mutta se saa nyt odottaa kun ei ole vielä sopivia kehyksiä eikä kyllä kuviakaan teetettynä.


Meidän keittiön vanha kaapistokin on kokenut pienoisen muodonmuutoksen. .Oon maalannut keittiön kaappien rungoista koivun väriset osat valkoisiksi, ovet meillä on ihan vaalean harmaat. 
Kaakelit täytyy vielä maalata tai vaihtoehtoisesti laittaa pleksit niiden päälle. En ole vielä päättänyt kummin teen. Muilta osin keittiö alkaa olemaan valmis. Kaakelit saavat nyt kuitenkin hetkisen odottaa, sillä viikonloppuna meillä juhlitaan Mammin 1vuotis synttäreitä ja myös miehen synttäreitä, heillä ku on sama syntymäpäivä. Keittiöstä tulee kuvaa myöhemmin. 

Monenlaisia kivoja juttuja on eri kaupoista tarttunut mukaan viimeisten päivien aikana. Oon aika ahkerasti käynyt kaupungilla hyörimässä ja pyörimässä. Löysin vihdoinkin avainkaapin jonka kelpuutin meidän eteiseen. Nyt on avaimetkin viimein järjestyksessä. 

1 kommentti:

  1. Oi, minä kyllä haluaisin nähdä kuvia keittiön muodonmuotoksesta! Teillä oli niin nätin näköistä jo ennestään, että nyt varmasti on vielä nätimpää :)

    VastaaPoista