maanantai 19. maaliskuuta 2012

Väriä elämään


Kuten moni minua tunteva tietää, pukeudun pääasiassa mustaan. Harvemmin päälläni näkee mitään sen värikkäämpää. No okei, on mulla värikkäämpiäkin vaatteita.. keltaista. valkoista, pinkkiä, punaista.. joita pääasiassa yhdistelen mustaan. 
Joskus on kuitenkin ihanaa ostaa jotain täysin erilaista, tällä kertaa se oli pipo. Ihana raidallinen pipo missä on tupsu.  Ei yhtään mun tyyliseni, mutta i h a n a !




Kun ensimmäisessä raskaudessani saimme tietää odottavamme tyttöä, vannoin etten koskaan pue hänelle mitään vaaleanpunaista.  Mutta kuinkas sitten kävikään, ei olisi pitänyt sanoa koskaan ei koskaan. Vaaleanpunaista kun oli kiva yhdistää ruskeaan tai harmaaseen. Pian vaatekaapit alkoivatkin täyttyä erilaisilla vaaleanpunaisilla vaatekappaleilla. Toista tyttöä odotellessa mieli oli jo ihan eri, vaaleanpunaiset ja suloiset vauvanvaatteet löysivät tiensä kaupoista meille. 

Vielä vähemmän olisin voinut kuvitella sisustavani vaaleanpunaista prinsessahuonetta lapselleni, nyt hänellä on sellainenkin. Vaaleanpunaista on tapetissa, tekstiileissä ja muussa sisustuksessa..  Niin se mieli muuttuu.



                                                                                     .

              Tässä kuva lapsestani, jolle en koskaan
                                                                                  missään tilanteessa aikonut pukea päälle
                                                                                 mitään vaaleanpunaista.
                                                                                 Kuva on kesältä 2010. 







Väristä puheenollen, taivaalla on nähty tänä talvena todella upeita revontulia. Tähän loppuun voisin lisätä kuvan perjantain ja lauantain väliseltä yöltä. Eikö olekin kaunista? 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti