lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tapettia ja Teuvoa

Käytiin tänään rakennusmessuilla. Mukaan tarttui muutama uusi tapetti -ja maalinäyte. Katseltiin myös uusia laminaatteja sillä silmällä, kaksi kivaa vaihtoehtoa löytyikin. Lattioiden uusimisen aika ei kuitenkaan ole ihan vielä, mutta lähitulevaisuudessa kylläkin. On hyvä katsella ja pohtia vaihtoehtoja jo hyvissä ajoin valmiiksi. Lattiapinnat kun pysyvät, niitä ei vaihdella niinku tapettia tai maalia. Lattioiden on oltava mieleiset ja mätsättävä kodin muuhun ilmeeseen. 

Tarkoituksena olisi uusia meidän makkari. Seinistä pitäisi poistaa vanha maalattava tapetti, sen jälkeen tasoittaa ja maalata seinät. Yhdelle seinälle laitetaan tapetti, tai miksei maaliakin kunhan mieluinen löytyy. Muut seinät maalataan jollakin vaaleammalla värillä, ehkä hivenen sävytetyllä valkoisella. 

                                               Tällä hetkellä makkarin yksi seinä näyttää tältä  


En halua enää mitään voimakkaita värejä tai kuvioita, vaan vaaleat ja rauhallisen väriset seinät, seuraavassa kuvassa muutama tapetti mitkä miellyttävät.  Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Myyjä tuumasi tapettinäytteitä leikatessaan, että "onhan nämä vaaleat tapetit ajattomia, eikä niitä tarvi olla uusimassa kovinkaan usein" Nauratti, sillä meillä uusi tapetti olisi jo kolmas vajaan kolmen vuoden aikana. Minkäs teet, mieli ja mieltymykset muuttuu ;)  


Messuilla oli myös ihana ja hauska Teuvo Loman, jonka ajatuksia sisustamisesta kävin kuuntelemassa. Esiintymisensä jälkeen Teuvo tuli jututtamaan meidän Omppua ja napsastiinhan siinä sitten muutama kuvakin. Nyt suunnittelemaan illan maalausprojektia... tänään siis viuhuu taas pensseli ja tela. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti