maanantai 11. kesäkuuta 2012

Leikkejä ja hevosia..

Hups, viime kirjoituksesta on aikalailla aikaa ja muutenkin näyttää siltä, että mun kirjoittelut on jääny erittäin vähäisiksi. Huomautettukin mua on asiasta, hih. Yritän parantaa tapani ja kirjoitella useammin. Tuntuu vain, että on niin paljon kaikenlaista tekemistä ja touhua, ettei joka asiaan jaksa keskittyä.

Kesäkuu on jo kovaa vauhtia menossa, miltei puolivälissä. Kelit ei vaan oo olleet vielä kauheen kesäisiä. Takki saanu olla miltei joka päivä päällä. Omppu odottaa kovasti, että pääsee uimaan pihalle uima-altaaseen ja rannallekin. Moisia touhuja saakin varmaan vielä tovin odotella. Uima-allaskin on vielä kaupassa, mut ehkäpä niitä jo vois alkaa lähemmin tutkailemaan, niin tietää millaisen altaan tytöille hankkiikaan.

Mammistakin on tullut jo niin iso tyttö, itseasiassa tänään onkin tasan 1v 3kk.tta. Isosiskon perässä menee ja apinoi kaiken. Kotona leikitään mm. keijua ja prinsessaa, rakennetaan legoilla, ratsastetaan keppihevosilla ja luetaan kirjoja. Kova sana on myös little people ukkelit taloineen ja autoineen.  Ulkona on ihanaa leikkiä hiekkalaatikolla, keinua ja laskea puistossa liukumäkeä. 

Omppu se viihtyy leikkipuistoissa. Leikkipuistossa etsii heti itselleen  leikkikavereita, erittäin sosiaalinen kun on. Portilla jo huutelee kuka on ja tervehtii kaikkia yhteisesti. Ihanaa on kun ei lapsi vierasta. Viime viikolla mentiin Ompun jalkapalloharkkoihin, niin kaukaa neiti jo huusi joukkuekavereilleen  "hei kaikki kaverit minäkin olen täällä" 

Pari viikkoa sitten käytiin katsomassa hevosia, yhdellä ystävällä kun moinen on. Omppua taisi aika kovasti jännittää. Monta kertaa on neiti hevosen selässä ollut, muttei koskaan oo aikaisemmin päässyt noin läheltä hevoseen tutustumaan. Ehkäpä ensi kerran sujuu paremmin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti