torstai 16. helmikuuta 2012

Leikkejä ja leipomista

Meidän isi on ollut pitkällä saikulla polvileikkauksen jälkeen. Saikku tosin loppuu jo ensi viikolla, mutta sen jälkeen on luvassa talvilomaa, pekkaspäiviä ja kuuden viikon isäkuukausi. Ollaan saatu siis olla koko perhe yhdessä joulusta asti ja vielä on tätä ihanuutta edessä kaksi kuukautta, mukavaa. 

Mies on innostunut leipomaan. Leipoo onneksi kaikkea semmoista mistä en itse niin perusta kuten muffinseja. Onneksi sen takia, etten syö liikaa. Eilen kuitenkin leivottiin yhdessä pullaa.. tai me leivottiin Ompun kans ja mies keskittyi mammin kanssa katselemaan ja taikinaa maistelemaan. 

Oon ollu aina suht hyvä kokki ja leipuri, mutta pullan leipominen ei oo ollu mun juttuni. Eilisestä taikinasta tuli ihme kyllä hyvä ja pullistakin mielettömän hyviä. Nyt on pakasteessa laskiaispullat valmiina. 
Ehkä musta tulee vielä joku kaunis päivä oikein pullantuoksuinen äiti lapsilleni, ken tietää.  
Omppu leipoi itselleen kolme pullaa,
kyllähän niistä tulikin hienoja. 


Meillä kovassa huudossa on ollut joulupukilta saatu ramppitalo ja Mammikin sillä leikkii kuin isompikin lapsi. Isosiskosta on ilmeisestikin hyvä ottaa mallia.   

Isosiskolla on tärkeä tehtävä opettaa pienempää leikkimisen saloihin, kuten kuvasta näkyy. Taitaa olla perusteellinen perehdyttäminen menossa ramppitalon hissin käytöstä. :D 

Mammi on kovasti autojen perään kun taas Omppu rakastaa kaikkia prinsessajuttuja.. koruja, mekkoja jne. Saa nähä kiinnostuuko Mammikin isompana prinsessajutuista vai viekö autot voiton silloinkin. 

On kuitenkin ihanaa, että tytöillä päivä päivältä menee leikit paremmin yksiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti